SRV använder cookies (kakor) för att se till att du får så bra service som möjligt på srvatervinning.se. Om du forsätter att använda vår hemsida godkänner du användningen av cookies. Klicka här för att läsa mer om cookies.

Publicerat: 2020-02-04

SRV slutar att ta emot CFC-haltigt material

Från och med den 1 mars 2020 tar SRV inte längre emot CFC-rör på anläggning för farligt avfall vid Gladö.

För cirka två år sen begränsade vi vår mottagning av CFC-haltigt material till att enbart ta emot CFC-isolerade rör. Vi har nu beslutat att upphöra med all mottagning av CFC-haltigt material. SRV hänvisar alla CFC-fraktioner till Svensk freonåtervinning i Hässelby.

Svensk Freonåtervinning AB
Adress: Kyrkhamnsvägen 2, 165 72 Hässelby
Telefon: 08-471 73 90

Öppettider: Vardagar 07.00-18.00 (stängt lördag & söndag)

Hemsida: Svensk Freonåtervinning ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster