SRV använder cookies (kakor) för att se till att du får så bra service som möjligt på srvatervinning.se. Om du forsätter att använda vår hemsida godkänner du användningen av cookies. Klicka här för att läsa mer om cookies.

Publicerat: 2020-05-28

Mobil ÅVC i skärgården och på Dalarö ställs in även under sensommaren/hösten

Vi vet sedan tidigare år att vår Mobila ÅVC är väldigt uppskattad och välbesökt. Och eftersom Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utlandsreseförbud fortfarande gäller åtminstone till den 15 juli, så finns det en ökad risk att sensommarens turer blir än mer välbesökta.

Eftersom vi inte kan garantera att vi vid varje brygga kan leva upp till Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv om max 50 personer samlade på samma plats och ett säkerhetsavstånd om minst två meter mellan varje person, så tar vi det säkra för det osäkra och ställer in turerna redan nu. Vi är måna om att skydda både våra medarbetare och våra kunder och vill göra vad vi kan för att minimera smittspridningen i samhället.

Mer information samt frågor och svar hittar du här >