Länk till startsida
Varningsmeddelande

Hämtningen av grovavfall ställdes in på Landsort, Krokskär och Bedarön lördag 18/9. Nytt datum för hämtning är lördag 25/9. Läs mer

Varningsmeddelande

Fallfrukt kan du lämna på återvinningscentralen mellan 9 augusti och 7 november. Läs mer

Information med anledning av coronaviruset

Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset och COVID-19 har på hela samhället vill vi på SRV återvinning ge information kring hur vi arbetar i denna situation, eventuella förändringar samt vad du som kund bör tänka på.

SRV följer händelseutvecklingen noga. Vi vidtar alla åtgärder för att säkerställa att vi kan hämta dina sopor och att våra återvinningscentraler ska fortsätta vara öppna. Dock finns det några saker vi skulle vilja uppmärksamma dig som kund på nu när risken för smittspridning av coronaviruset i Sverige bedöms som mycket hög.

  • Sophämtningen ska fungera som vanligt men kan ibland bli försenad till följd av höjda säkerhetskrav för vår personal. Låt ditt kärl stå framme om vi inte tömt det enligt schema. Vi ber om överseende med detta.
  • Vi kan genomföra förändringar såsom begränsa öppettider, tjänster eller införa restriktioner om vi bedömer att det behövs för att minska på smittspridning.
  • Håll dig uppdaterad. Vår hemsida uppdateras löpande med viktig information. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och baserar våra beslut på dessa. Ibland kan ett beslut ske med kort varsel och vi ber dig som kund besöka vår hemsida löpande.
  • Vissa av våra återvinningscentraler håller tillsvidare stängt på måndagar.

I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om Coronaviruset hittar du även på Krisinformation.se Länk till annan webbplats. och på 1177.se Länk till annan webbplats..

Senaste information om vad som gäller för dig som kund hittar du här. Vi uppdaterar löpande information.

Vanliga frågor

Snabblänkar

Följ SRV:

  • Länk till facebookFacebook
  • Länk till mynewsdeskMyNewsdesk
  • Länk till youtubeYouTube

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515