Länk till startsida
Varningsmeddelande

Risk för kö till Sofielunds avfallsanläggning på Gladö på grund av vägarbete Läs mer

Anläggning för farligt avfall

Vi riktar oss främst till företagskunder och tar emot elavfall, olje- och vattenbaserad färg, kosmetiska produkter, kemikalier, samt behandlar tvätthallsslam, spillolja och förorenade massor.

Företag får inte lämna farligt avfall på återvinningscentraler utan hänvisas hit till vår mottagning för farligt avfall på Gladö.

Öppettider

Helgfri måndag – Fredag
06.30 – 15.30

Hitta hit

Adress: Hökärrsvägen 104, Huddinge
Koordinater: 59.186391, 18.004253
Vägbeskrivning från SRVs huvudkontor på Eniro.se (öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Betalning

På vår anläggning för farligt avfall kan du endast betala via faktura och du behöver därför registrera dig som fakturakund. Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter för att registreringen ska kunna behandlas. SRV återvinning AB kommer att ta en kreditupplysning på ditt företag.

Blankett: Registrera dig som fakturakund (PDF) Pdf, 689.5 kB.

Priser

Se prislista eller kontakta kundservice.

Prislista Gladö återvinningsanläggning och farligt avfall (PDF) Pdf, 336.7 kB.

Du som är privatperson och vill lämna farligt avfall

Vår anläggning för farligt avfall på Gladö är framförallt riktad mot företagskunder. Privatkunder boende i våra fem ägarkommuner lämnar farligt avfall kostnadsfritt på våra återvinningscentraler (ÅVC).

Spårbarhet och rapportering av farligt avfall

Från och med den första november 2020 ska alla verksamheter som producerar, transporterar eller behandlar farligt avfall rapportera det till Naturvårdsverket. Läs mer om spårbarhet och rapportering.

Snabblänkar

Uppdaterad

Följ SRV:

© SRV återvinning AB | Org.nr: 556053-7515