Länk till startsida
Varningsmeddelande

När det är minusgrader finns risken att blöta och fuktiga matavfallspåsar fryser fast i kärlen för matavfall. För att undvika detta vill vi dela med oss av några tips. Läs mer

Gladö återvinningsanläggning

Välkommen till vår återvinningsanläggning i Gladö kvarn, strax utanför Huddinge. Här kan du lämna alla typer av avfall. Med biologisk behandling, sortering, säker deponering har vi byggt upp hela kedjan för en modern och effektiv återvinning.

Öppettider

Helgfri måndag – fredag
06.30 – 15.30

Hitta hit

Adress: Holmträskvägen 26, Huddinge
Koordinater: lat 59.173911, lon 17.988396.
Vägbeskrivning från SRVs huvudkontor på Eniro.se (öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Matavfall och alkohol

På vår återvinningsanläggning finns möjlighet att lämna ej förpackat matavfall för biogasproduktion. Vi tar även emot och destruerar alkohol vilket innebär en miljöriktig, säker och effektiv hantering av ert avfall. Som alkohol räknas all typ av alkohol förpackad i glas, tetra, metall eller plast.

Deponiavfall kräver en avfallsdeklaration

Deponiavfall är avfall som inte kan återvinnas eller förbrännas. Deklarationen gäller inte farligt avfall eftersom det inte deponeras på Gladö (med undantag för asbest). Blanketten ska alltid fyllas i av avfallslämnaren om avfallet ska slutförvaras på Gladö.

Blankett: Avfallsdeklaration (PDF) Pdf, 123.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Betalning

Du kan betala med kontokort direkt i vågstationen. Vill du bli fakturerad så vill vi att du registrerar dig först. Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter för att registreringen ska kunna behandlas. SRV återvinning AB kommer att ta en kreditupplysning på ditt företag.

Blankett: Registrera dig som fakturakund (PDF) Pdf, 689.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Du som är privatperson och vill lämna avfall

Gladö återvinningsanläggning är framförallt riktad mot företagskunder. Privatkunder boende i våra fem ägarkommuner lämnar grovavfall kostnadsfritt på våra återvinningscentraler (ÅVC). På Gladö återvinningsanläggning tar vi ut en avgift för det du lämnar.

Det primära som privatkunder ska lämna på Gladö är asbest då vi inte tar emot detta på våra återvinningscentraler.

Snabblänkar

Följ SRV:

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515