Länk till startsida
Varningsmeddelande

Vi har rättat ett fel i turlistan för mobil ÅVC. Rätt tider är: Krokskär, söndag den 25 april, 09.00-12.00. Bedarön, söndag den 25 april, 13:00 tills det blir klart. Läs mer

Mobil ÅVC skärgården

Nu kommer den mobila återvinningscentralen tillbaka. Under våren erbjuder vi denna service till alla privatpersoner som bor på öar utan förbindelse med fastlandet. Och med er hjälp förenklar vi dessutom tjänsten i år.

2020 ställde SRV in den mobila återvinningscentralen på grund av pandemin. Denna lever vi med fortfarande, men vi på SRV har tagit fram en lösning som gör att vi kan återuppta vår mobila ÅVC i vår.

Vi ställer i vår ut containrar och storsäckar på bryggorna enligt en turlista. Vi hämtar sedan upp dem med båt i början av följande vecka. Undantag är de fem bryggor där det inte finns plats för några containrar – där hämtar vi ert grovavfall på fasta tider precis som tidigare. Här kan du se den mobila turlistan och vad som gäller för just din ö!

Vi kommer inte erbjuda denna service för Dalarö, Muskö eller södra Ornö då dessa har förbindelser med fastlandet. Mobil ÅVC besöker norra Ornö i Ornöboda och Söderviken.

Turlista för Mobil ÅVC

Turlista för öar där vi ställer ut containrar eller skärgårdsbåt hämtar avfallet

Det här kan du lämna Mobil ÅVC

Avfall som du får och inte får lämna på Mobil ÅVC 2021.

Frågor och svar

Följ SRV:

  • Länk till facebookFacebook
  • Länk till mynewsdeskMyNewsdesk
  • Länk till youtubeYouTube

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515