Länk till startsida
Varningsmeddelande

När det är minusgrader finns risken att blöta och fuktiga matavfallspåsar fryser fast i kärlen för matavfall. För att undvika detta vill vi dela med oss av några tips. Läs mer

Lämna farligt avfall

Välkommen till vår mottagning för farligt avfall på Gladö i Huddinge. Här tar vi emot och elavfall, kemikaler, oljor samt behandlar tvätthallsslam, gatubrunnsslam, spillolja och förorenade massor.

Förändrade öppettider från och med 6 april

För att säkerställa servicen till dig som kund under rådande pandemi har vi förändrade öppettider på Gladö återvinningsanläggning och vår mottagning för farligt avfall. Öppettiderna gäller tillsvidare.

Öppettider

Måndag – Fredag
06.30 – 15.30

Hitta till Farligt avfall

Adress: Hökärrsvägen 104, Huddinge
Koordinater: 59.186391, 18.004253
Vägbeskrivning från SRVs huvudkontor på Eniro.se (öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Priser

Se prislista eller kontakta kundservice.

Prislista Gladö återvinningsanläggning och farligt avfall (PDF) Pdf, 439.3 kB.

Betalning

Vi erbjuder enbart fakturering på vår mottaning för farligt avfall. Vill du bli fakturerakund behöver du registrerar dig först. Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter för att registreringen ska kunna behandlas. SRV återvinning AB kommer att ta en kreditupplysning på ditt företag.

Blankett: Registrera dig som fakturakund (PDF) Pdf, 689.5 kB.

Företag får inte lämna farligt avfall på återvinningscentral

Företag får inte lämna farligt avfall eller elavfall på våra återvinningscentraler utan hänvisas hit till vår mottagning för farligt avfall.

Du som är privatperson och vill lämna Farligt avfall

Farligt avfall är framförallt riktad mot företagskunder. Privatkunder boende i våra fem ägarkommuner lämnar farligt avfall kostnadsfritt på våra återvinningscentraler (ÅVC). På Gladö tar vi ut en avgift för det du lämnar.

Det primära som privatkunder ska lämna på Gladö är asbest då vi inte tar emot detta på våra återvinningscentraler.

Spårbarhet och rapportering av farligt avfall

Från och med den första november 2020 ska alla verksamheter som producerar, transporterar eller behandlar farligt avfall rapportera det till Naturvårdsverket. Läs mer om spårbarhet och rapportering.


Snabblänkar

Följ SRV:

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515