Länk till startsida
Varningsmeddelande

Information till dig som fått en faktura från oss. Läs mer

Meddelanden via sms och e-post

Om något påverkar de tjänster du har hos SRV vill vi så snabbt som möjligt nå ut med information till dig. SRV går under hösten över till att ge dig återkoppling via sms och/eller e-post om vi inte kunnat tömma dina avfallskärl.

Utebliven hämtning eller andra avvikelser kan till exempel bero på att kärlen inte varit framdragna, är överfulla eller att avfallet är felsorterat. Meddelandet skickas direkt från insamlingsbilen till din mobiltelefon eller e-postadress och innehåller information om var och varför tömningen inte kunnat utföras samt en länk till vår hemsida där du kan läsa mer om hur du åtgärdar problemet. På hemsidan kan du vid behov också beställa en extra tömning.

Det här är ett hjälpmedel för att vi ska komma i kontakt med dig på ett effektivt och miljövänligt sätt. Kontakta kundservice Länk till annan webbplats. om du inte längre vill ha den här typen av information från oss.

Uppdaterad

Följ SRV:

© SRV återvinning AB | Org.nr: 556053-7515