Länk till startsida
Varningsmeddelande

Fakturan från oss som brukar komma i januari kommer först i april. Läs mer

Varningsmeddelande

Just nu har vi fördröjningar i sophämtningen och längre svarstider i kundservice på grund av Covid-19. Läs mer

När hämtar vi dina sopor?

Här får du information om kommande sophämtningar på din adress.

I dagsläget går det ej att söka på fastighetsbeteckning. För vissa kunder har vi enbart fastighetsbeteckning registrerat och inte adress. Hittar du inte din adress är du välkommen att kontakta kundservice för att få ett uppdaterat hämtschema.

  Titel

  Vi hittar inte din adress! Kontrollera att du skrivit in adressen korrekt, exempel: Björkholmsvägen 16, Huddinge Hittar du fortfarande inte din adress och vill veta när vi hämtar dina sopor är du välkommen att kontakta kundservice på 0200-26 46 00.

  Aktuella driftstörningar


  • Försenad tömning i Broängen/Tumba
   Torsdagens hämtning av mat- och restavfall i Broängen/Tumba är försenad men kommer att genomföras under eftermiddagen/kvällen. Låt ditt kärl stå framme tills det är tömt.
   Läs mer

  • Försenad tömning i Fittja
   En del av torsdagens hämtning av mat- och restavfall i Fittja är försenad. Den kommer istället att genomföras under fredagen. De gator som berörs är:
   • Postängsvägen
   • Stökhagsvägen

   Läs mer

  • Fastfrusna matavfallspåsar
   När det är minusgrader finns risken att fuktiga matavfallspåsar fryser fast i det bruna matavfallsskärlet. Det är du som fastighetsägare som har ansvar att se till att avfallet är lösgjort inför tömning. Här har vi några tips för hur du kan undvika att påsarna fryser fast.
   Läs mer

  Följ SRV:

  © SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515